Na Inter-University Centru u Dubrovniku održat će se od 5.-10. rujna 2022. sada već tradicionalni, 3. IUC tečaj i skup o međunarodnom pomorskom i transportnom pravu – INTERNATIONAL MARITIME AND TRANSPORT LAW COURSE – MARITIME AND TRANSPORT LAW COLLOQUIUM – TRANSPORT LAW DE LEGE FERENDA 2002.

Predavanja i izlaganja će održati cijeli niz pomorskopravnih stručnjaka iz desetak zemalja. Blokovi tečaja su posvećeni unifikaciji pomorskog i transportnog prava, pravu zaštite morskog okoliša, digitalizaciji pomorskog i transportnog prava, pomorskom radnom pravu. Colloquium 2022 posvećen je izazovima koji stoje pred pomorskom industrijom i pomorskim i transportnim pravom općenito, a posebno će se raspraviti pitanja održivosti i ekološke zaštite.

Program tečaja i skupa nalazi se u nastavku. Radni jezik je engleski.

Prijaviti se može putem linka: https://iuc.hr/programme/1704/apply

Za studente iz Hrvatske bit će osigurano nekoliko stipendija koje pokrivaju troškove prijevoza do 1000,00 kuna i smještaj na bazi polupansiona za vrijeme trajanja tečaja (dormitorijski, privatni ili hotelski smještaj do 3*). Studenti zainteresirani za stipendije mogu se prijaviti na hdpp@hdpp.hr .

Program ICU 2022.
Informacije o tečaju
Opširnije