Poštovane kolegice, poštovani kolege,

peti po redu Adriatic Maritime Law Conference (AMLC V) održat će se u Puli u hotelu Park Plaza Histria 4* na atraktivnom području Verudele.

Uvodni dio Konferencije bit će posvećen stotoj godišnjici rođenja Francesca Berlingierija, a u nastavku Konferencije sudionici će se u sklopu sedam panela, kroz dvadesetak izlaganja, baviti sljedećim temama: pandemija COVID-19 i financijske potpore transportnom sektoru osmišljene i provedene u sklopu EU-a i država članica, odjek Brexita u odnosu na pomorsko i transportno pravo EU-a, utjecaj EU-a na daljnji razvoj pomorskog i transportnog prava, pravni aspekti novih digitalnih tehnologija u pomorskom prijevozu, prava putnika u pomorskom i transportnom pravu, te održivi razvoj i Green Deal u brodarskoj industriji – zaštita morskog okoliša u jadranskoj regiji.

U nastavku možete naći dnevni red Skupštine i program Konferencije, kao i obrasce za prijavu i rezervaciju smještaja po povoljnijim cijenama, a na bazi polupansiona.

Kao što je uobičajeno, prva dva dana predviđena su za radni dio skupa, dok će u subotu biti organizirano razgledanje Pule.

Predsjedništvo HDPP-a

Opširnije
Program AMLC V
Poziv na Skupštinu
Rezervacija smještaja