Poštovane kolegice, poštovani kolege,

nažalost, znatno pogoršanje situacije u vezi s pandemijom u našoj zemlji tijekom zadnjih nekoliko tjedana primoralo nas je da ponovno odgodimo svečanu Skupštinu Hrvatskog društva za pomorsko pravo koju smo planirali organizirati povodom 30-te godišnjice Društva.

Imajući u vidu da smo primili vrlo mali broj prijava za sudjelovanje, te odlučni u namjeri da tridesetu obljetnicu Društva proslavimo uživo u krugu što većeg broja članova, a ne u vidu virtualnog ili hibridnog skupa, odlučili smo našu svečanu Skupštinu i prateću panel raspravu organizirati u prvoj polovini iduće godine čim nam to dopuste prilike, a najvjerojatnije na dan otvaranja 5th Adriatic Maritime Law Conference u četvrtak, 26.05.2022. godine, obzirom da će naše Društvo biti organizator i domaćin skupa.

Nadamo se da će se do tada epidemiološka situacija normalizirati i omogućiti nam održavanje Skupštine i Konferencije.

O svemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti putem mrežnih stranica Društva.

Ostaje otvoren poziv svim članovima da se pridruže obilježavanju ove važne obljetnice i daju svoj doprinos u vidu članka, iz područja svojeg interesa, koji će, nakon provedenog postupka recenziranja, biti objavljeni u posebnom prigodnom izdanju časopisa Poredbeno pomorsko pravo Jadranskog zavoda HAZU, a s kojim HDPP ima dugogodišnju iznimno uspješnu suradnju.

Predsjedništvo HDPP-a

 

Saznajte više
Upute autorima